OJO чорний

Кашпо + індикатор рівня води у вигляді очей + ґнот
Товар №. 19047

OJO чорний

Кашпо + індикатор рівня води у вигляді очей + ґнот
Товар №. 19047
Доступність: В наявності
₴1,839
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачанням, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару у оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

розмір
колір
Особливі переваги:
  • Система автополиву
  • Інтерактивні очі – показують рівень води
  • Пересаджувати в кашпо рослину не потрібно
  • Якісний пластик
Geobra Brandstätter об'єднали бренди LECHUZA та PLAYMOBIL для інноваційної співпраці. Знайомство дітей зі світом квітництва в ігровій формі може розпочатися з OJO – першого кашпо з дизайном від PLAYMOBIL. Поєднуючи сильні сторони обох брендів, це нове кашпо з системою автополиву LECHUZA створено для підтримки садівників-початківців та існуючих шанувальників.

Догляд за рослинами тепер як дитяча гра! OJO зроблено у вигляді голови фігурки PLAYMOBIL. Дизайнери створювали кашпо, щоб порадувати любителів класичних іграшок, а також багатьох інших. Для дітей це буде захоплююче вирощування та догляд за рослинами. Кожне кашпо з барвистою зачіскою дозволяє дітям вивчити світ рослин в ігровій формі.

Завдяки системі ґнота, свіжі рослини можуть бути легко поміщені в це кашпо без необхідності повноцінної пересадки! Вставлений у дно рідного горщика ґніт рівномірно постачає вологу до коріння. Великі круглі очі на обличчі кашпо показують скільки води залишилося в ємності. Інтерактивні очі синього кольору означають, що резервуар для води наповнений повністю. Так діти будуть обізнані про рівень вологи.

OJO, інноваційне кашпо від PLAYMOBIL для ваших рослин, доступне з двома різними зачісками у кольорах блакитний, зелений, рубіново-рожевий, червоний матовий, чорний, синій. Набір "Все в одному" включає кашпо, спеціальні інтерактивні очі, систему автополиву через гніт.
Характеристики:
стійкий до осколків
стійкий до осколків
надлегкий
надлегкий
стійкий до УФ-випромінювання
стійкий до УФ-випромінювання
Стійкі до УФ-променів
Стійкі до УФ-променів
Home and Trend Award - Trendproduct of the Year 2019/20
Розміри та обсяги
OJO
Розміри, прик. (Ш х В)Ø 21 x 15,8 cm
Ємність для води0,25 l
Об'єм для рослиниGrowpot
Розмір внутрішнього горщикаØ 10-12 cm
Макс. висота рослини20 cm