Оцинкований шуруп з потайною голівкою для тримачів балконних ящиків, CASCADA і CANTO wide (комплектація: 4 гвинти)

Товар №. 11099

Оцинкований шуруп з потайною голівкою для тримачів балконних ящиків, CASCADA і CANTO wide (комплектація: 4 гвинти)

Товар №. 11099
Доступність: Під замовлення
₴134
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачаннями, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару в оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка до відділення безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

Größe
Оцинковані шурупи Phillips з потайною голівкою і хрестоподібною виїмкою підходять для різних кашпо і аксесуарів LECHUZA. Вони використовуються для кріплення тримачів балконних кашпо, для аксесуарів CASCADA або для фіксації горизонтальних жердин CANTO wide. Завдяки оцинкованій поверхні шурупи придатні для використання на відкритому повітрі. Дотримуйтесь відповідних вказівок інструкції з монтажу в залежності від передбачуваного використання. У комплекті містяться 4 шурупи.

Кріплення тримачів балконних кошпо (арт. 19033 і арт. 19030):
Шурупи використовуються для кріплення тримачів балконних кашпо до нижньої сторони кашпо. Вставте тримачі в кріпильні елементи кашпо (наприклад, BALCONERA 50) і затягніть шурупи за допомогою викрутки.

Кріплення аксесуарів CASCADA:
використовуйте ці шурупи для кріплення до кашпо CASCADA підставки CASCADA або набору CASCADA для каскадної конструкції. Використовуйте викрутку і дотримуйтесь вказівок інструкції з монтажу. Підходить для підставки CASCADA (арт. 14988), а також для 2-ярусного (арт. 14985) та 3-ярусного набору для каскадної конструкції CASCADA (арт. 14986).

Фіксація горизонтальних жердин CANTO wide:
Для забезпечення необхідної стійкості, модель CANTO wide оснащена горизонтальною жердиною під внутрішнім горщиком. Ця горизонтальна жердина кріпиться за допомогою шурупів з використанням викрутки.

Комплект поставки: 4 оцинковані шурупи з потайною голівкою