Green Wall - Усі трави під рукою

Зелена стіна: свіжі трави на стіні

Коли усі трави під рукою - легко готувати

Звільніть місце на столі та повісьте трави на стіну! За допомогою комплекту Green Wall Home Kit від LECHUZA ви зможете в одну мить створити компактний сад із травами, який підійде навіть для маленької кухні.
Завдяки практичному магнітному утримувачу, CUBE 14 можуть бути легко прикріплені до металевої планки на стіні.

Таким чином ваші трави надовго збережуть свіжість

Джерело свіжої зелені для вашої кухні

Смузі з додаванням зелені, вишуканий песто або приготовлений бутерброд: справжні гурмани знають ціну пряним свіжим травам на кухні. З базиліком, чебрецем, орегано та іншими травами навіть просте блюдо може перетворитися на справжній шедевр кулінарного мистецтва. Завдяки унікальній системі поливу LECHUZA пряні трави на вашій грядці залишатимуться свіжими та зеленими протягом усього літа без особливих зусиль з вашого боку.

вишуканий песто
CUBE Color

Відмінні кашпо для трав

CUBE Triple та CUBE 14

НОВИНКА
%
Спеціальна пропозиція
НОВИНКА
%
Спеціальна пропозиція

Вставте гніт, полийте - і готово!

Простий принцип гноту від LECHUZA

Неважливо, YULA, CUBE Color Triple або CUBE Color: при використанні гноту посадка більше не потрібна:
1. Купуйте рослини пряних трав.
2. Вставте гнот знизу в горщик.
3. Встановіть горщик у кашпо.
4. Готово.

Тепер Ви можете збирати свіжу траву все літо!

Стильні кашпо для трав

Практичні речі від LECHUZA

На маленькій кухні все має бути стильно: Кошики для рослин YULA та кашпо YULA своїми простими округлими формами та сучасним забарвленням нададуть індивідуальний акцент будь-якій кухні. Завдяки простому принципу ґноту Ви, не займаючись посадкою рослин, матимете великий вибір свіжої зелені до столу!

Трави і сіль

Ідея смачного рецепту зі свіжою зеленню

СМАЧНО! Варені груші з чебрецем та грецьким йогуртом

Світлана та Ольга протестували CUBE Color 14 і створили чудовий десерт із трав.

Ось рецепт приблизно на 5-6 персон:
4-6 груш
400-500 мл яблучного соку
2 столові ложки меду
1 щіпка солі
5 стеблів чебрецю, нарізати на шматочки
500 г грецького йогурту

Приготування:
Очистити груші від шкірки. Насипати в ємність так, щоб груші були близько один до одного. Додати яблучний сік, мед і довести до кипіння. Приправити щіпкою солі. Додати нарізані стебла чебрецю і варити близько 20 хвилин, доки груші не стануть м'якими. Розкласти йогурт на десертні тарілки. Покладіть одну грушу на порцію в йогурт і збризніть яблучним соком, медом і соусом з чебрецю.

Варені груші з чебрецем та грецьким йогуртом

Сушити чи заморожувати зелень?

Трави з яскраво вираженим ароматом, такі як орегано, розмарин, м'яту або шавлію слід сушити. Розкладіть зібрані трави в теплому місці на пакувальний або гофрований папір для сушіння. Такі трави як лаванда сушать пов'язаними в маленькі букетики у підвішеному стані квітками вниз. Процес сушіння триває приблизно 10 днів – лише повністю висушені трави можна прибирати на зберігання!

Деякі трави краще заморожувати, оскільки при сушінні вони втрачають свій аромат. Це стосується всіх трав, які мають легкий, швидко зникаючий запах або містять гострі речовини, такі як базилік, петрушка, цибуля або кріп. Просто подрібніть зібрані трави, запакуйте в пакет для заморожених продуктів і помістіть у морозильну камеру.

Сушити чи заморожувати зелень
Модні кашпо для кухні та балкону: