Внутрішній горщик для системи PILA Color Stick (комплектація: 1 горщик)

Товар №. 11091

Внутрішній горщик для системи PILA Color Stick (комплектація: 1 горщик)

Товар №. 11091
Доступність: Під замовлення
₴447
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачаннями, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару в оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка до відділення безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

Größe
Практичний внутрішній горщик для системи PILA Color Stick призначений для розміщення 4 горщиків з овочами і зеленню діаметром приблизно 12 см. Це відповідає звичайним горщикам для зелені з супермаркету.

Цей внутрішній горщик полегшує посадку рослин в кашпо системи PILA Color Stick і може бути додатково оснащений гнотовою системою поливу LECHUZA, яка продається окремо. При використанні надворі зливний гвинт у днищі внутрішнього горщика викручується для зливу надлишку дощової води. При використанні в приміщенні гвинт завжди повинен бути щільно закручений. Комплект поставки: Внутрішній горщик без кашпо та без гнотової системи поливу. Підходить для модульного кашпо PILA Color Stick.

Комплект поставки: 1 внутрішній горщик