Тримач для балконного ящика - доповнення, білий (комплектація для одного кашпо)

Товар №. 11114

Тримач для балконного ящика - доповнення, білий (комплектація для одного кашпо)

Товар №. 11114
Доступність: Під замовлення
₴672
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачаннями, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару в оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка до відділення безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

Größe
колір
За допомогою подовжувача тримача балконного ящика білого кольору ви також можете прикріпити ваші кашпо BALCONERA до балконних поручнів із великою відстанню між перекладинами за допомогою окремого тримача балконного ящика. Завдяки цьому доповненню ваше кашпо надійно тримається на будь-яких поручнях.

Збірка: з'єднати обидві частини подовжувача між собою за допомогою системи защіпок і прикріпити до тримача балконного кашпо у точках, де є спеціально передбачені круглі заглибини. Будь ласка, використовуйте для цього вже відштамповані криві. Для надійного утримання ми рекомендуємо прикріпити додатковий тримач балконного кашпо до окремого тримача для балконного кашпо одним гвинтом з кожного боку.

Будь ласка, дотримуйтесь інструкцій монтажу та уважно прочитайте інструкції з безпеки перед початком монтажу.

Комплект: 1x додатковий тримач для балконного кашпо білого кольору