Набір з 6 гнотів для поливу (комплектація: 6 штук)

Товар №. 11045

Набір з 6 гнотів для поливу (комплектація: 6 штук)

Товар №. 11045
Доступність: Під замовлення
₴403
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачаннями, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару в оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка до відділення безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

розмір
Набір, що складається з шести гнотів для поливу, підходить для всіх кашпо LECHUZA з гнотовою системою поливу. Кашпо LECHUZA з гнотовою системою поливу забезпечать рослину необхідною кількістю води. Головна їхня перевага: рослини не потрібно пересаджувати! Усе, що вам потрібно зробити, це вставити гніт у дно горщика, а потім вставити горщик в кашпо LECHUZA. Завдяки цьому зелень залишатиметься свіжою протягом тривалого часу, а вашим улюбленим рослинам буде забезпечено належний догляд.

Запасна частина підходить для кашпо CUBE Color 14, CUBE Color 16, CUBE Color Triple, CUBE Glossy 14, CUBE Glossy 16, CUBE Glossy Triple, CANTO Stone 14, кашпо і кошика для рослин YULA, OJO.

Комплект поставки: 6 гнотів для поливу