Сепаратор для посадки (комплектація для одного кашпо)

Товар №. 11082

Сепаратор для посадки (комплектація для одного кашпо)

Товар №. 11082
Доступність: Під замовлення
₴224
  Умови доставки

У зв'язку з нерегулярними постачаннями, радимо уточнювати інформацію щодо наявності товару в оператора при замовленні. Доставка по Україні здійснюється за тарифами "Нової Пошти". При замовленні від 3000 грн доставка до відділення безкоштовна. Можливий самовивіз кашпо LECHUZA у Києві та Одесі. Детальну інформацію про доставку див. тут.

Größe
Практичний сепаратор для посадки пропонує всім любителям виробів LECHUZA можливість перетворити вже існуючі кашпо LECHUZA з гнотовою системою поливу (зокрема OJO, YULA, CUBE Color 14/16) на постійні насадження.

Застосування: помістіть сепаратор, наприклад, в кашпо CUBE Color 14, потім заповніть його субстратом LECHUZA-PON, як зазвичай, і вставте в горщик рослину. Завдяки практичному сепаратору для посадки тепер ви можете застосувати традиційну систему автополиву LECHUZA також у кашпо CUBE Color 14.

Сепаратор для посадки має розмір 10,3 х 2 см і тому підходить для всіх кашпо з гнотовою системою поливу (CUBE Color 14/16, CUBE Color Triple, CUBE Glossy 14/16, CUBE Glossy Triple, CANTO Stone 14, кашпо YULA, PILA Stick та OJO).

Зверніть увагу:сепаратор не підходить для кошика YULA!

Комплект поставки: 1 сепаратор для посадки